Hatay’da Valimiz Sayın Mustafa Masatlı, Vali Yardımcılarımız,...

Hatay'da Valimiz Sayın Mustafa Masatlı, Vali Yardımcılarımız, Il Jandarma Komutanımız Ve Il Müftümüz Mevlüt Topçu Türk Kızılayı Tarafından Antakya Ovakent Mahallesinde Depremzede Vatandaşlarımızla Birlikte Oruçlarını Açtılar.

valimiz sayın mustafa masatlı, vali yardımcılarımız, il jandarma komutanımız ve il müftümüz mevlüt topçu türk kızılayı tarafından antakya ovakent mahallesinde depremzede vatandaşlarımızla birlikte oruçlarını açtılar.

15 Mart 2024 - 14:35

Valimiz Sayın Mustafa MASATLI, Vali Yardımcılarımız, İl Jandarma Komutanımız ve İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU Türk Kızılayı tarafından Antakya Ovakent Mahallesinde depremzede vatandaşlarımızla birlikte oruçlarını açtılar. İftar programında Din Görevlilerimiz tarafından okunan Kur’an Tilavetlerinin ardından İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız, Gazze’de zulüm altındaki kardeşlerimiz ve tüm şehitlerimiz için dua etti.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri