Hatay Müftülüğü Din Görevlileri Arası Bilgi Yarışması

din görevlileri arası bilgi yarışması

20 Eylül 2018 - 16:42

20.09.2018 DİN GÖREVLİLERİ ARASI BİLGİ YARIŞMASI

İl Müftülümüz tarafından 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Din Görevlileri Arası Bilgi Yarışması’nın İl finali gerçekleştirildi. İlçe Müftülüklerinde yapılan yarışmalarda birinci gelen din görevlilerimiz il birincisi olmak için ter döktü.

Yarışma sonucunda; Kırıkhan İlçemiz Kurtlusoğuksu Mahallesi Birlik Camii İmam Hatibi Sabri Benli birinciliği elde etti. Hassa İlçemiz Kürecili Mahallesi Kıranyurdu Camii İmamı Hatibi Yasin Sümer ikinci olurken, Dörtyol İlçemiz Ünal Abacı Camii İmam Hatibi Seyfullah Menteş üçüncülüğü elde etti.

Yarışma sonrasında tüm yarışmacılara İl Müftümüz Hamdi Kavillioğlu tarafından hediye takdim edildi.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da