Hatay Müftülüğü Geçici Kur’an Kursu öğreticilik Mülakatı...

Hatay Müftülüğü Geçici Kur’an Kursu öğreticilik Mülakatı Başvuruları Başladı

geçici kur’an kursu öğreticilik mülakatı başvuruları başladı

29 Ağustos 2018 - 22:32

27.08.2018 Geçici Kur’an Kursu Öğreticilik Mülakatı Başvuruları Başladı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Kur'an Kurslarında görev almak isteyen Bayan ve Erkek adaylara yönelik mülakat başvuruları başlamıştır.

2017-2018 eğitim-öğretim yılında görev almış olan geçici öğreticiler yeni bir sınava ihtiyaç duyulmaksızın 2018-2019 eğitim-öğretim yılında da İlçe Müftülüğü'nün uygun görmesi halinde Kur’an kurslarında  görevlendirilebileceklerdir. Bunun dışında ihtiyaç olan ilçelerimizde 2016 yılında yapılmış olan DHBT sınavına girilmiş olunması şartıyla İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen usul ve esaslar çerçevesinde yeni açılan mülakat sınavı ile geçici öğretici de görevlendirilebilecektir.

Mülakata girmek isteyen adayların ve geçen yıl görev yapmış olanlardan bu yıl görev yapmak isteyenlerin dilekçe ve gerekli evraklarla ilçe müftülüklerine başvurması gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki başvuru ilanını okuyunuz.

Dosyalar Geçici Kuran Kursu Öğretici İlanı.pdf

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı