Hatay Müftülüğü Ilçe Müftüler Toplantısı Samandağ...

Hatay Müftülüğü Ilçe Müftüler Toplantısı Samandağ Ilçemizde Yapıldı

ilçe müftüler toplantısı samandağ ilçemizde yapıldı

20 Eylül 2018 - 16:42

18.09.2018 İLÇE MÜFTÜLER TOPLANTISI SAMANDAĞ İLÇEMİZDE YAPILDI

2018 Yılı Eylül ayı İlçe Müftüler toplantısı Samandağ İlçemizde, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında yapıldı.

Hatay İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri toplantısına, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başta olmak üzere tüm ilçe müftüleri, İl Müftülüğümüz Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet YOLCU katıldı.

İl Müftümüzün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, gündemlerin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Toplantının ağırlıklı gündem maddesini, Diyanet İşleri Başkanlığının 2018 Yılı Vekâlet yoluyla Kurban organizasyonunun değerlendirilmesi, 2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerinin gözden geçirilmesi, Üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalar, 2018-2019 yılı umre programı ve ön hazırlıkları ile diğer konular oluşturdu.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı