Hocam Benim En Iyi Arkadaşım Projesi çankırı’da Ilk...

Hocam Benim En Iyi Arkadaşım Projesi çankırı'da Ilk Etkinliğiyle Başladı

hocam benim en iyi arkadaşım projesi çankırı'da ilk etkinliğiyle başladı

25 Eylül 2023 - 11:45

Çankırı İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen “Hocam Benim En İyi Arkadaşım” isimli proje kapsamında ilk etkinlik düzenlendi. Bu projenin amacı, öğrencilerin birbirleriyle eğlenceli etkinlikler yaparak bir araya gelmelerini sağlamaktır.

Proje bir yıl boyunca devam edecek olup, öğrenciler iki haftada bir camide buluşacaklar ve aylık olarak tarihi mekanları ziyaret edecekler, kahvaltı buluşmaları yapacaklar, film izleyecekler ve spor müsabakaları düzenleyecekler.

İlk etkinlikte kahvaltının ardından İl Vaizleri tarafından Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla “Hz Peygamber İman ve İstikamet” konulu sunumlar gerçekleştirildi. Programa iki grup halinde yaklaşık yüz öğrenci katıldı ve program sonunda öğrencilere hediyeler takdim edildi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.