Il Müftü Yardımcısı Hadi Keskin Trabzon’a Veda Etti.

il müftü yardımcısı hadi keskin trabzon’a veda etti.

19 Temmuz 2022 - 00:40

İl Müftü Yardımcısı Hadi Keskin Trabzon’a Veda Etti.

Trabzon İl Müftü Yardımcısı Hadi Keskin, İstanbul Sultangazi İlçe Müftülüğüne naklen atanması nedeniyle düzenlenen program ile Trabzon’a veda etti.

Programa İl Müftüsü Osman Aydın, İl Müftü Yardımcısı Muhammet Suiçmez, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Sendika Temsilcileri ile İl ve İlçe Müftülükleri personeli katıldı.

İl Müftüsü Osman Aydın İstanbul Sultangazi İlçe Müftülüğüne atanan Hadi Keskin’e Trabzon’da yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.  Hadi Keskin’de Trabzon Müftülüğünde çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Program sonunda Hadi Keskin’e çeşitli hediyeler takdim edildi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...