Il Müftümüz Seyfullah çakır, Milli Eğitim Bakanlığı Din...

Il Müftümüz Seyfullah çakır, Milli Eğitim Bakanlığı Din öğretimi Genel Müdürlüğünce Düzenlenen "türkiye Yüzyılı Din öğretimi Samsun Il çalıştayı" Na Katıldı.

il müftümüz seyfullah çakır, milli eğitim bakanlığı din öğretimi genel müdürlüğünce düzenlenen "türkiye yüzyılı din öğretimi samsun il çalıştayı" na katıldı.

15 Aralık 2023 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Samsun İl Çalıştayı" na katıldı.

İmam Hatip Liseleri meslek dersleri ile Din Kültürü Ahlak Bilgisi seçmeli derslerinin öğrenimine ilişkin beklentiler ve geliştirilmesi gereken hususların da istişare edildiği çalıştayın açılış oturumunda yaptığı konuşmada İl Müftümüz; "İmam Hatip Liseleri kurulduğu günden bugüne hem ülkemizin din hizmetlerini yürütecek kadroları yetiştirmiş hem de bu kadroların dışında başka alanlarda hizmet üreten insanlar yetiştirmiştir. Eğitim kurumlarıyla birlikte bürokraside, yönetimde, eğitimde, üniversitede görev alacak insanları ve bunun yanında iş, siyaset ve ekonomi dünyasında büyük atılımlar gerçekleştiren birçok insanı yetiştirmiş ve yetiştirmeye devam ederek ülkemize hizmet üretmeyi sürdürmektedir. Bu durum, başta ülkemiz olmak üzere diğer ülkeler ve toplumlar için de büyük bir kazanımdır" ifadelerini kullandı.

Canik Sezai Karakoç Kültür Merkezi Çırağan Salonu'nda gerçekleştirilen çalıştay, dört grup üç oturum halinde tamamlandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.