Il Müftümüz Seyfullah çakır, Samsun Adli Tıp Grup...

Il Müftümüz Seyfullah çakır, Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı Hizmet Binası Temel Atma Törenine Katıldı.

il müftümüz seyfullah çakır, samsun adli tıp grup başkanlığı hizmet binası temel atma törenine katıldı.

29 Aralık 2023 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı Hizmet Binası Temel Atma Törenine katıldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un teşrifleri, Valimiz Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Samsun Milletvekilleri Av. Ersan Aksu ve Av. Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 25, 26 ve 27. Dönem Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, protokol üyeleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen törende, İl Müftümüz duada bulundu.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.