İmam kardesimiz Corana virüsten dolayı vefat etti!

Diyanet işleri başkanlığı personellerimizden değerli imamımız yakanlandığı corona virüsten dolayı hayatını kaybetti.

17 Nisan 2020 - 20:49

Kocaeli Çayırova İmam Hatiplerimizden Hz Ebubekir cami ( mandıra cami ) imamı Recep Taşkın hocamız Yakalandığı coronavirüs hastalığından dolayı rahmetli olmuştur.
Kıymetli Hocamıza Cenab ı Haktan rahmetler diliyoruz.Camiamızın başı sağolsun.

YORUMLAR

• 8 Yorum
  • ŞAKİR KAYA
    4 yıl önce
    RABBİM VE RESULÜ RAHMETİ İLE MUAMELE EYLESİN İNŞAALLAH, PEYGAMBER EFENDİMİZ VE SAHABELERİNE KOMŞU OLASIN DEĞERLİ HOCAM.
  • Mustafa Yılmaz
    4 yıl önce
    Rabbim Rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun. Sevenlerinin ve Camiamızın başı sağolsun....
  • Nur Ergen