Sivas’ta Gençler Online Dini Bilgi Yarışmasında Yarıştılar

Sivas'ta Gençler Online Dini Bilgi Yarışmasında Yarıştılar

gençler online dini bilgi yarışmasında yarıştılar

18 Nisan 2020 - 00:10

İlimiz Merkezinde bulunan Karainci Cami görevlileri tarafından gençler arasında online bilgi yarışması düzenlendi.

Cami görevlileri tarafından 50 öğrenicinin katılımıyla online düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Müftüsü Yusuf Akkuş koronavirüs  tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan gençlere yönelik görevlilerimiz tarafından düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor ayrıca dereceye girenlere başarılar diliyorum diyerek, ”İçinde bulunduğumuz süreci en verimli şekilde değerlendirmek için çeşitli programlar yapılmakta bunun yanı sıra görevlilerimiz tarafından vatandaşlarımızın ailecek katılabileceği özellikle gençlerin eğlenirken öğreneceği ve daha çok katılımlı yarışmalar için çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.

Online yapılan yarışmada dereceye giren gençlerin hediyeleri İl Müftü Yardımcısı Harun Özkan, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Efendi Tek ve yarışmada görev alan gençler tarafından evlerine teslim edildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri