Isparta’da Ailece Sabah Namazı Buluşması

Isparta'da Ailece Sabah Namazı Buluşması

ailece sabah namazı buluşması

19 Kasım 2021 - 14:55

Isparta İl Müftülüğü tarafından “Ailece Sabah Namazında Buluşuyoruz” etkinliği gerçekleştirildi.

16 Kasım 2021 Salı günü Müftülük Hacı Ramazan Yayla Camii’nde gerçekleştirilen programda İl Müftüsü Bayram Şahin sabah namazı kılmak, sohbet dinlemek ve tesbihata katılmak üzere camiye gelen ailelerle bir araya geldi.

Ezana müteakiben sohbete başlayan İl Müftüsü Şahin, yaptığı sohbetinde sabah namazını kılanın gecenin yarısını ibadetle geçirdiğini ifade etti ve ailece sabah namazı buluşmalarına katılmanın önemine dikkat çekti. Buluşmaya katılan ailelere teşekkür de eden İl Müftüsü Şahin; “Genciyle yaşlısıyla ailecek camide bir araya gelip namaz kılmak, namazı ailece camide eda etmek çok anlamlı ve örnek bir davranıştır. Bu güzel tablonun Isparta’mızda her camimizde uygulanması ve yıl boyu devam etmesini arzu ediyoruz. Programımıza iştirak eden ailelerimize bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Sohbetten sonra sabah namazının farzını kıldıran İl Müftüsü Şahin tesbihat ve zikri de yaptırdı.

Sabah Namazı Buluşmasına katılan kadın-erkek cemaate tesbihattan sonra çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...