Isparta’da Berat Kandili Dualarla Ihya Edildi

Isparta'da Berat Kandili Dualarla Ihya Edildi

berat kandili dualarla ihya edildi

07 Mart 2023 - 14:55

Berat Kandili Dualarla İhya Edildi

Berat Gecesi münasebetiyle Ulu Camii’de Isparta Müftülüğü kandil özel programı düzenledi.

Akşam namazından sonra başlayan kandil özel programında İl Müftüsü Bayram Şahin Berat Gecesi konulu sohbet yaptı. Şahin, "Berat Gecesi Allah (c.c) kullarına şöyle seslenir; 'Rızık isteyen yok mu, rızık vereyim! Şifa isteyen yok mu, şifa vereyim!.. Başka isteği olan yok mu, ona da istediğini vereyim' der. Rabbim bu gece hürmetine bizleri camiden çıkmadan günahsız olarak çıkmayı nasip etsin inşallah. Yine bu gecenin feyz ve bereketinden istifade etmeyi nasip eylesin" şeklinde konuştu.

Programda, din görevlileri Kur’an-ı Kerim ziyafeti vererek, Mevlid-i Şerif ve ilahi okudular. Berat gecesi münasebetiyle okunan hatimlerin, Salavat-ı Şerif ve Mevlid-i Şerifin duasını İl Müftüsü Şahin yaptı.

Çok sayıda kadın ve erkek cemaatin katıldığı programın sonunda çeşitli ikramlar yapıldı.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı