Isparta’da Gençlik Bilgi Yarışması ödülleri Sahibini Buldu

Isparta'da Gençlik Bilgi Yarışması ödülleri Sahibini Buldu

gençlik bilgi yarışması ödülleri sahibini buldu

02 Temmuz 2021 - 14:55

Üniversite Öğrencileri arasında yapılan 2021 yılı Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması ödülleri yapılan törenle sahiplerine verildi.

30 Haziran 2021 Çarşamba günü Isparta Müftülüğü toplantı salonunda yapılan ödül törenine İl Müftüsü Bayram Şahin, İl Müftü Yardımcısı Enise Erkoç, Şube Müdürleri, Isparta Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Selim Kaan Aydoğan, yarışmacı öğrenciler ve aileleri katıldı.

Erkek ve kız öğrencilerin ayrı ayrı ödüllendirildiği yarışmada toplam 40 öğrenci ödüllendirildi. Birinci olanların Cumhuriyet altını ile ödüllendirildiği yarışmada dereceye giren yarışmacılara çeşitli para ödülleri, Kur’an Yolu Tefsiri, Hadislerle İslam ve Riyazu’s-Salihin kitapları verildi.

Dereceye girenlerin ödüllerini İl Müftüsü Bayram Şahin ve İl Müftü Yardımcısı Enise Erkoç’un verdiği törenin sonunda, Müftü Şahin dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı