Isparta’da Ihtiyaç Sahipleri Yararına Kermes Düzenlendi

Isparta'da Ihtiyaç Sahipleri Yararına Kermes Düzenlendi

ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenlendi

19 Ekim 2022 - 14:55

İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes Düzenlendi

Isparta Müftülüğü ile Diyanet Vakfı İl Kadın Kolları Başkanlığınca Kur’an kursları ve ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenledi.

İl Müftüsü Bayram Şahin, Ulu Camii  avlusu ve İplikçi Camii altındaki Aile ve Dini Rehberlik Merkezindeki kermesin açılışında gazetecilere, 17 Ekim’de başlayan kermesin beş gün süreceğini söyledi. Elde edilecek gelirin Kur’an kursları, ihtiyaç sahipleri, yoksullar, maddi durumu zayıf olanlar için kullanılacağını da ifade eden Şahin, konuşmasını "Kermesi fakir fukaraya yardım amacıyla düzenledik. Hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum inşallah bereketli olur" dualarıyla bitirdi.

Cuma akşamına kadar açık kalacak kermeste gözleme, sarma ile tatlı, pasta, börek ve giysi çeşitleri satışa sunuluyor.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı