Isparta’da Mayıs Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Isparta'da Mayıs Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

mayıs ayı personel toplantısı yapıldı

18 Mayıs 2022 - 14:55

Mayıs Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Isparta Müftülüğü 2022 yılı Mayıs Ayı personel toplantısı İl Müftüsü Bayram Şahin’in başkanlığında İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Bayram Şahin’in selamlama konuşmasıyla başlayan toplantı Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Mustafa Asım Coşkun ve Müfettiş Ramazan Şaka’nın konuşmalarıyla devam etti.

17 Mayıs 2022 Salı günü sabah erkek personel, öğleden sonra kadın personelin katıldığı ve iki oturumda gerçekleştirilen toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığının talimatları okunduktan sonra cami ve Kur’an kurslarında yapılan hizmetler ve karşılaşılan problemlerin çözümü görüşüldü.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...