Isparta’da Ramazan Ve Zekat Iyilik Buluşmaları Düzenlendi

Isparta'da Ramazan Ve Zekat Iyilik Buluşmaları Düzenlendi

ramazan ve zekat iyilik buluşmaları düzenlendi

31 Mart 2023 - 14:55

Ramazan ve Zekat İyilik Buluşmaları Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı koordinesinde Isparta Müftülüğü ev sahipliğinde "Ramazan ve Zekat İyilik Buluşmaları" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliğiyle zekat konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve zekat bilincinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla Isparta Müftülüğü ev sahipliğinde IyaşPark Otel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Isparta Valisi V. Hamdullah Suphi Özgödek, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, DİB Başkanlık Vaizi Mustafa Acar, İl Müftüsü Bayram Şahin, kurum amirleri ve hayırseverler katıldı.

30 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen toplantıda İl Müftüsü Şahin’in selamlama konuşmasından sonra söz alan Başkanlık Vaizi Acar, “Toplumu din konusunda aydınlatmakla görevli olan Diyanet İşleri Başkanlığımız, halkımıza diğer ibadetlerin ifasında rehberlik yaptığı gibi, zekat ibadetinin bir ibadet şuuruyla yerine getirilmesinde de rehberlik yapmaktadır. Bizim yapacağımız husus ise, bu farz olan ibadeti en güzel şekilde insanlarımıza aktarma noktasında elimizden gelen gayreti ve çabayı sarf etmektir” şeklinde konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma...