Kahramanmaras’da Küçük Izciler Faaliyetlerine Başladı

Kahramanmaras'da Küçük Izciler Faaliyetlerine Başladı

küçük izciler faaliyetlerine başladı

23 Kasım 2021 - 16:20

Küçük İzciler Faaliyetlerine Başladı

   Kahramanmaraş Kahraman Gençler İzcilik Kulübü İzci Liderleri; İl Vaizi Zafer Önder, Din Hizmetleri Uzmanı Seyfettin Aksoy ve Onikişubat İlçe Gençlik Koordinatörü Hürü Çokparlamış önderliğinde faaliyetlerine başladı.

   30 erkek 30 kız öğrencinin olduğu izcilik kulübü üyeleri her hafta farklı etkinlikler ve izcilik eğitimi için biraraya geliyor. Haftada bir gün temel izcilik eğitimi alan yavru kurt seviyesinde olan öğrenciler ara tatilde de faaliyetlerine devam ettiler. Kahramanmaraş il müftülüğünü ziyaret eden izci adayları il müftüsü Mustafa Tekini makamında ziyaret ederek çeşitli izci marşları söylediler. İl Müftüsü Mustafa Tekin izci adaylarına çeşitli ikramlarda bulunarak izciliğin bir karakter eğitimi olduğunu, birliktelik ve disiplin sağladığına vurgu yaparak öğrencileri ve liderleri olan personeli tebrik etti.

   İzci adayları ara tatilden sonra faaliyetlerine orman yürüyüşü, fidan dikimi, animasyon, belgesel izleme, sinema, tiyatro, TDV kitap kafe ziyaretleri devam edecekler. Ayrıca öğrenciler Onikisubat Diyanet Gençlik Merkezindeki eğitimlerine devam edecekler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı