Kahramanmaraş Valisi ömer Faruk Coşkun Siyam Ikizleri Ayşe Ve...

Kahramanmaraş Valisi ömer Faruk Coşkun Siyam Ikizleri Ayşe Ve Sema Tanrıkulu Kardeşleri Ziyaret Etti

kahramanmaraş valisi ömer faruk coşkun siyam ikizleri ayşe ve sema tanrıkulu kardeşleri ziyaret etti

03 Kasım 2021 - 16:20

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun

Siyam İkizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu Kardeşleri Ziyaret Etti

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun Türkiye Diyanet Vakfı bünyesinde Kahramanmaraş İl Müftülüğü kütüphanesinde göreve başlayan siyam ikizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu kardeşlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Coşkun, Ayşe ve Sema kardeşleri tebrik ederek vazifelerinde başarılar diledi. Ayşe ve Sema Tanrıkulu kardeşler de Vali Ömer Faruk Coşkun'a  ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.
Vali Ömer Faruk Coşkun'a ziyaretinde İl Müftüsü Mustafa Tekin'in yanısıra İl Müftü Yardımcısı Cafer Kılınç ile İl Müftüsü Mustafa Tekin'in eşi Muradiye Tekin de eşlik etti.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor