Karabük’te çevre Dostu Miniklerden Fidan Dikme Etkinliği

Karabük'te çevre Dostu Miniklerden Fidan Dikme Etkinliği

çevre dostu miniklerden fidan dikme etkinliği

01 Aralık 2023 - 16:30

Çevre Dostu Miniklerden  Fidan Dikme Etkinliği

İl Müftülüğümüzce geçmişin mirası ve gelecek nesillere temiz bir emanet bırakmak, ülkenin doğal güzelliklerini korumak ve daha yeşil bir çevre tesis etmek amacıyla Fidan Dikme etkinligi düzenlendi.

Etkinliğe İl Müftümüz Sayın  Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve Yumlu, Din Eğitimi Şube Müdürümüz Sayın Abdülkerim Öztürk , Din Görevlilerimiz, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz Müftülük Personelimiz ve 4-6 Yaş öğrencilerimiz katılım sağladı.

Düzenlenen etkinlikte   İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, çevre dostu miniklerle geleceğe nefes olmak amacıyla fidanları toprakla buluşturarak, ilk can suyunu birlikte verdiler.

Birçok fidanı toprakla buluşturan sevimli miniklerin heyecanı renkli görüntüler oluşturdu.

#KarabükİlMüftülüğü
#GeleceğeNefes