Kars Müftüsü Bayram Kardeş şehir Rize’de

Kars Müftüsü Bayram Kardeş şehir Rize'de

kars müftüsü bayram kardeş şehir rize'de

01 Aralık 2023 - 16:55

Kars Müftüsü Bayram Kardeş Şehir Rize'de

"Kardeş Şehir" projesi kapsamında Rize İl Müftülüğünün misafiri olan Kars İl Müftüsü Hamza Bayram ve beraberindeki heyet ilde bir dizi vaaz ve irşat faaliyetine katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Kardeş Şehir” projesi kapsamında Rize'ye ziyaret gerçekleştiren İl Müftüsü Bayram bir dizi vaaz ve irşat programlarına katıldı.

İl müftülüğünü ziyaret eden Müftü Bayram, Akabinde Çay TV'de Cuma Saati programına konuk oldu ve Peygamberimiz ve Gençlik konusunu ele aldı, hemen ardından Merkez Sahil Camii’nde, "Emanet ve Adalet" konulu vaaz verdi.

"Kardeş Şehir" projesi kapsamında Rize'de olmaktan mutlu olduklarını belirten Bayram, ev sahipliğinden dolayı Rize İl Müftüsü  Naci Çakmakçı'ya teşekkür etti.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.