Karabük’te Il Müftümüz Sayın Ercan Aksu genç...

Karabük'te Il Müftümüz Sayın Ercan Aksu genç Hafizelerle iftar Sofrasında Buluştu

il müftümüz sayın ercan aksu genç hafizelerle iftar sofrasında buluştu

25 Nisan 2022 - 16:30

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu Genç Hafizelerle İftar Sofrasında Buluştu

   TDV Karabük Kadın Kolları ve Bayan Gençlik Koordinatörlüğü  organizasyonuyla,  Müftülüğümüze bağlı Hafızlık Kız Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için  iftar programı düzenlendi.

    Programa İl Müftümüz Sayın  Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcılarımız Sayın Mahmut Emin, Sayın Ekrem Akmanşen ve Sayın Merve Yumlu, İl Müftü Yardımcılarımızın  Eşleri Hanımefendiler, Bayan Gençlik Koordinatörümüz Uzman Vaiz Fatma Tunç Yılmaz, TDV Kadın Kolları Gönüllüleri, Kur'an  Kursu Öğreticileri ve Genç Hafızlar katıldı.

    İl Müftümüz Aksu,  Ramazanın sevincini, bereketini Kur'an-ı Kerimin  Muhafızları Sizlerle, bugün bir arada olmanın  mutluluğunu yaşıyoruz. Her birinize bu Yüce Kitabımızın ahlâkı ve ahkâmı ile hayatınızı güzelleştirecek bir yasam diliyor, üstün muvaffakiyetler diliyorum dedi.

    Program; Genç Hafizelerimizin yakın zamanda ilimize atanan İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu Hocamıza Hoşgeldiniz ve Hayırlı Olsun dilekleri, çiçek ve hediye takdimi, hatıra fotoğrafı çekimi ve birlikte kılınan teravih namazı ile sona erdi.

    İl Müftülüğümüz olarak organizasyonda emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen TDV Kadın Kolları Gönüllülerimize, Bayan Gençlik Koordinatörlüğümüze, Kiymetli Hocalarımıza  ve tüm hayırseverlere şükranlarımızı sunarız.

#GençHafızımlaİftarBirBaşkaGüzel


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...