Isparta’da Gençler Iftar, Itikaf Ve Sahurda Buluştu

Isparta'da Gençler Iftar, Itikaf Ve Sahurda Buluştu

gençler iftar, itikaf ve sahurda buluştu

25 Nisan 2022 - 14:55

Gençler İftar, İtikaf ve Sahurda Buluştu

Isparta Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce “1 İftar, 1 İtikaf, 1 Sahur” adı altında program gerçekleştirildi.

23 Nisan Cumartesi günü Halife Sultan Camiinde başlayan programa Din Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Güner, Gençlik Koordinatörü Selim Kaan Aydoğan ve çeşitli yaşlarda yaklaşık 50 genç katıldı.

Halife Sultan Camii imam hatibi Abdullah Örnek’in şahsi gayretleriyle gerçekleşen programda Şube Müdürü Güner, itikaf ibadeti ve şartları hakkında bilgi vererek gençlere “Ramazan ve Doğruluk” konusunda sohbet yaptı. Kur’an kursu öğreticisi Mehmet Kökmen’in kanun eşliğinde sunduğu ilahi dinletisinden sonra gençler, zikir, tefekkür ve tedebbür ile meşgul oldular.

Kılınan teheccüd namazı, yapılan sahur ikramı ve sabah namazının ardından bir günlük itikaf programı sona erdi.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...