Karabük’te Safranbolu 125’inci Jandarma Eğitim Alay...

Karabük'te Safranbolu 125’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Camii Temeli Atıldı.

safranbolu 125’inci jandarma eğitim alay komutanlığı camii temeli atıldı.

12 Haziran 2021 - 16:30

         Safranbolu 125’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Camii temeli atıldı.

      Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında 360 m2 alan üzerine yaptırılan ve toplamda 550 kişi kapasiteli Cami temeline ilk harç Vali Fuat Gürel ve İl Protokolün katıldığı törenle döküldü.

      Safranbolu Evlerinden esinlenerek Safranbolu’nun tarihi dokusuna uygun olarak yapılacak olan Cami Temel Atma törenine Vali Fuat GÜREL, Karabük Milletvekilleri Cumhur ÜNAL ve Niyazi GÜNEŞ, Cumhuriyet Başsavcısı Koray KESGİN, Safranbolu Kaymakamı Mehmet TÜRKÖZ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar YILMAZ, İl Emniyet Müdürü Sırrı TUĞ, Safranbolu Belediye Başkanı Elif KÖSE ile İl ve İlçe protokol üyeleri katıldı.

      Vali Fuat GÜREL, Karabük Milletvekilleri Cumhur ÜNAL ve Niyazi GÜNEŞ ile Safranbolu 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı J. Kd. Albay Hasan BAŞKÖK’ün hayırlı olsun konuşmasının ardından Kur-an’ı Kerim tilaveti okunarak İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK tarafından dua yapıldı.

      Vali Fuat GÜREL ve protokol üyeleri tarafından butona basılarak Cami temeline ilk harç döküldü.

      Cami tamamlandığında Diyanet İşleri Başkanlığımızın, Safranbolu 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığına bir hediyesi olacaktır. Bu ana kadar ve bundan sonra emeği geçecek olanlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı