Kars’ta ’oku-yorum’ Projesi Devam Ediyor

Kars'ta 'oku-yorum' Projesi Devam Ediyor

kars'ta 'oku-yorum' projesi devam ediyor

02 Ocak 2023 - 16:55

Diyanet İşleri Başkanlığı, din görevlilerinin okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesi ve din hizmetlerinde verimliliğin artırılması amacıyla "Oku-Yorum" projesi başlatmıştı.

Bu kapsamda il müftülüğü organizesinde yıl içerisinde de okunması planlanan kitapların müzakereleri farklı camiler ve okuma salonlarında her ay olacak şekilde gerçekleştirildi.

Kitap tahlili ve müzakereler İl Müftüsü Hamza Bayram başkanlığında şube müdürleri, vaizler ve din hizmetleri uzmanları koordinesinde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Müftü Bayram, Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan projenin çok güzel bir uygulama olduğunu, uygulamanın din görevlileri için son derece faydalı geçtiğini belirtti.

Bayram, programlara katılan tüm din görevlilerine teşekkür etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.