Kars’ta 2021 Yılı "camiler Ve Din Görevlileri...

Kars'ta 2021 Yılı "camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Yarışmaları

2021 yılı "camiler ve din görevlileri haftası" yarışmaları

26 Mayıs 2021 - 16:55

Diyanet İşleri Başkanlığının (Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü) 2021 yılı "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle düzenlediği "Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma" yarışmalarının Kars il ve ilçe aşamaları bugün Evliya Camii'nde yapıldı. Kars il müftülüğü tarafından gerçekleştirilen yarışmada Din Görevlileri il birincisi olabilmek için ter döktü. "Hafızlık" kategorisinde Kağızman İlçesi Akçay Köyü Camii 4/B İmam-Hatibi Bayram GÖZEL, "Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma" kategorisinde ise Akyaka İlçesi Sulakbahçe Köyü Camii 4/B İmam-Hatibi Ali İhsan OKUMUŞ birinci oldular. İlimizde birinci olan din görevlilerimiz bölge finali yarışmasında ilimiz merkezini temsil edeceklerdir. İl Müftüsü yardımcısı Özcan CİHANGİR yarışmaya katılan ve ilimiz birincisi hocalarımızı tebrik etti ve il finali yarışmasında başarılar diledi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.