Kars’ta 4-6 Yaş Miniklerden Kızılay Haftası Etkinliği

Kars'ta 4-6 Yaş Miniklerden Kızılay Haftası Etkinliği

4-6 yaş miniklerden kızılay haftası etkinliği

08 Kasım 2022 - 16:55

Kızılay haftası münasebetiyle Hacı Abdülmecit Yılmaz 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Kars İl Müftüsü Hamza Bayram ve Türk Kızılay Kars Şubesi Başkanı Sıddık Demir ile Kızılay üye ve gönüllüleri katıldı. Gönüllülük, fedakarlık ve paylaşım kavramlarının ön plana çıktığı ziyarette katılımcılar çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli etkinlikte bulundular.

İl müftüsü Bayram, “Türk Kızılay Kars Şubemizin 4-6 yaş Kur’an kursumuzda yapmış oldukları bu ziyaret hem çocuklarımız hem de bizim için çok önemli. Türk Kızılay Kars Şubesi Başkanı sayın Demir’e ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Sıddık Demir ise, “Türk Kızılay Kars Şubesi olarak üye ve gönüllülerimizle Kızılaycılık, Kızılay Gönüllülüğü bilinci oluşturabilme, farkındalık oluşturma adına bugün yapmış olduğumuz bu ziyaretimiz bizim için çok değerli. Çocuklarımıza hediyeler vererek, onlarla yakından ilgilenmeye, onlarla vakit geçirmeye çalışıyoruz. Bugün de İl Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerimizi ziyaret ederek, onlara hediyeler verdik. Misafirperverlikleri için başta İl Müftümüz sayın Hamza Bayram’a ve kurs öğreticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Müftü Bayram, Türk Kızılay Kars Şubesi Başkanı Sıddık Demir ile Kızılay üye ve gönüllülerine ziyaret sonrası hediye takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı