Kars’ta Adrb Daire Başkanı Arslan’dan Kız Kur’an Kursuna...

Kars'ta Adrb Daire Başkanı Arslan’dan Kız Kur’an Kursuna Ziyaret

adrb daire başkanı arslan’dan kız kur’an kursuna ziyaret

10 Mart 2023 - 16:55

Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Daire Başkanımız Dr. Elif Arslan, Müftü İlyas Gümüş Kız Kur’an Kursuna ziyaret gerçekleştirerek Kur’an kursu öğreticileri ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Kars İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından “Geleceğin Hafızlarına Zarif Bir Dokunuş” sloganıyla Müftü İlyas Gümüş Kız Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen Âdab-ı Muâşeret Atölyeleri kapsamında konuşmalarını gerçekleştiren ADRB Daire Başkanı Arslan, geleceğin hafız adaylarıyla bir araya gelerek gerçekleştirilen projenin ehemmiyeti hakkında konuşmalarını gerçekleştirdi.

Programda Daire Başkanı Arslan’a Ardahan İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay, Kars İl Müftümüz Hamza Bayram ve eşi Sibel Bayram hanımefendi de eşlik ettiler.

Program, Daire Başkanı Arslan’a hediye takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret