Kars’ta çocuklar Ramazan Etkinlikleriyle Doyasıya Eğlendi...

Kars'ta çocuklar Ramazan Etkinlikleriyle Doyasıya Eğlendi...

çocuklar ramazan etkinlikleriyle doyasıya eğlendi...

30 Mart 2024 - 16:55

Çocuklar Ramazan Etkinlikleriyle Doyasıya Eğlendi...

İl Müftülüğümüz koordinesinde Kur'an Kursu Öğreticelerinin öncülüğünde İl Müftülüğü Sultan Alparslan Külliyesi Konferans salonunda 7-10 Yaş çocuklarımız için gerçekleştirilen "Ramazan Etkinlikleri" çocuklarımızın yüzünü güldürdü

Yavrularımıza eski Ramazan gelenekleriyle Ramazan coşkusunu ve sevincini yaşatmak için Kuran Kursu hocalarımızın gayretleriyle Ramazan Sokağı, Hacivat ve Karagöz Oyunu, Nasrettin Hoca Gösterisi, Ramazan Davulcusu, Palyaço gösterisi vb. birbirinden farklı gösteriler ve Pamuk Şekeri, Osmanlı Macun Şekeri çocukların yüzünü güldürmeye ve eski gelenekleri yaşatmaya devam ediyor.

Programda katılan İl Müftüsü Hamza Bayram; "Her çocuğumuz,  bize Allahın gönderdiği aziz birer misafirdir, Ramazan-Kuran ve çocuk birbirine yakışan üç güzel kavram. Bize Kur'anı getiren Ramazan, aynı zamanda çocuklarla buluştuğu zaman ortaya çok daha güzel neticeler çıkıyor, bu nedenle her çocuğumuzu mutlaka Ramazan ayının bize getirdiği Allah'ın kitabı Kur'an-ı Kerim ile tanıştırmamız gerekiyor. Ramazan Etkinlikleri ve Atölyeleri ile çocuklarımıza Ramazanı sevdiren ve coşkuyka yaşatan kıymetli hocalarımıza ve destek veren gönüllülere canı gönülden teşekkür ederim" dedi.

Program sonunda çocuklara Pamuk Şekeri ve Osmanlı Macun Şekeri ikram edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı