Kars’ta Din Görevlilerimiz Deprem Bölgesinde Yaptıkları...

Kars'ta Din Görevlilerimiz Deprem Bölgesinde Yaptıkları Iyiliklerle Gönülleri Fethediyor

din görevlilerimiz deprem bölgesinde yaptıkları iyiliklerle gönülleri fethediyor

27 Şubat 2023 - 16:55

Diyanet İşleri Başkanlığımız koordinesinde Kars'tan Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde bulunan gönüllü ekiplerimiz manevi danışmanlık, imamet hizmeti, 4-6 Yaş Kuran Kursu, Kuran Eğitimi ve erzak dağıtımı gibi ihtiyaç alanlarında hizmet vermeye devam ediyor.

İl Müftümüz Hamza Bayram koordinesinde bölgede bulunan görevlilerimiz, İzmir ve Karaman Müftülük ekipleriyle bölgedeki depremzede vatandaşlara manevi danışmanlık hizmeti sunarak deprem mağduru bireylerin acılarını bir nebze olsun hafifletmeye devam ediyor. Aynı zamanda halkımızın emanet ettiği hediyeleri ulaştırarak çocukların ve büyüklerin yüzünde tebessüm oluşturmaya devam ediyor.

Yine çadır kentte kurulan 4-6 yaş Kur’an Kurslarındaki miniklere yönelik görevlilerimiz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Görevlilerimiz tarafından deprem bölgesindeki vatandaşlar ve yakınlarına ziyaretler gerçekleştirilerek vefat edenler için Kur’an okunup dualar ediliyor. Ayrıca görevlilerimiz, depremden etkilenen çocuklarla oyunlar oynayarak ihtiyaçlarını gideriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da