Kars’ta Ekim Ayı "personel Istişare Ve Bilgilendirme...

Kars'ta Ekim Ayı "personel Istişare Ve Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi

ekim ayı "personel istişare ve bilgilendirme toplantısı" gerçekleştirildi

17 Ekim 2022 - 16:55

2022 yılı Ekim ayı “Personel İstişare ve Bilgilendirme" toplantısı, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Hamza Bayram’ın başkanlığında, 17 Ekim Pazartesi günü yapılan toplantıya şube müdürleri, il vaizleri, İl murakıbı, müftülük şefi, merkez ve merkeze bağlı mahallelerimizde görev yapan din görevlileri katıldı.

Toplantı, Kars İl Göç İdaresi Personeli tarafından verilen “Göç Yönetimi” konulu seminerle başladı. Seminer sonunda İl Göç İdaresi Müdürü Hikmet Andiç ile semineri veren personele İl Müftüsü Hamza Bayram tarafından hediye takdiminde bulunuldu.

Ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden toplantıda İl Müftüsü Hamza Bayram açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Hemen akabinde Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından personele duyurulması gereken gündem maddeleri ve ilimizdeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular müzakere edildi.

Toplantı değerlendirme ve istişarelerin neticesinde sona erdi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.