Kars’ta ‘engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon Ve Aile Danışma...

Kars'ta ‘engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon Ve Aile Danışma Merkezine’ Ziyaret

‘engelsiz yaşam bakım, rehabilitasyon ve aile danışma merkezine’ ziyaret

21 Ekim 2022 - 16:55

Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından “Kurum ve Kuruluş Ziyaretleri” kapsamında ‘Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

“Kurum ve Kuruluş Ziyaretleri” kapsamında Kars Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ne İl Müftüsü Hamza Bayram, müftülük personeli ve TDV Kars Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi.

Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Doğan Yıldız’ında eşlik ettiği ziyarette, Kars Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi sakinleri, müftülük tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müftülüğüne teşekkür etti.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor