Kars’ta Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

Kars'ta Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

hacı adaylarına yönelik eğitim seminerleri devam ediyor

09 Haziran 2022 - 16:55

Kars İl Müftülüğü, 2022 yılında kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik seminerler düzenlemeye devam ediyor.

Kars İl Müftülüğünce Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 Yılı Hac Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik "Hac Eğitim Seminerleri" başlatıldı.

Haziran ayında yola çıkacak olan hacı adaylarının, hac ibadetini eksiksiz bir şekilde yerine getirebilmelerini temin etmek amacıyla düzenlenen seminerlerin ikincisi bugün İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminerde konuşan İl Müftüsü Yusuf Eviş, hac, tavaf, sa’y, vakfe kavramlarının üzerinde durarak " Uzun bir aradan sonra kutsal topraklara varmak siz kıymetli hacı adaylarına nasip olacak inşallah. Bu vesile ile sizleri tebrik ediyor, hayırla gidip hayırla gelmenizi yüce Mevla’dan niyaz ediyorum." dedi.

Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Kastamonu'da Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri Verildi.
Kastamonu'da Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri...