Kars’ta Hayata Başlarken Projesi Kapsamında Ziyaretler Devam...

Kars'ta Hayata Başlarken Projesi Kapsamında Ziyaretler Devam Ediyor

hayata başlarken projesi kapsamında ziyaretler devam ediyor

27 Mart 2024 - 16:55

Hayata Başlarken Projesi Kapsamında Ziyaretler Devam Ediyor

İl Müftülüğümüz öncülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından hayata geçirilen “Hayata Başlarken” projesi kapsamında ziyaretler devam ediyor.

Proje kapsamında doğum öncesi annelere ve evlilik hazırlığında olan gençlere, TDV Kadın Kolları ve Gönüllüleri ile Kur’an Kursu öğreticileri tarafından hazırlanan hediyelerle birlikte ziyaretler gerçekleştirilerek gönül köprüleri kuruluyor.

TDV Kars Şube Başkanı ve İl Müftüsü Hamza Bayram; "Hayırseverlerimizin katkı ve destekleriyle hazırlanan hediyelerimiz Aile yuvası kuracak ve ya çocuk sahibi olacak gençlerimize ulaştırılarak gençlerin mutluluk ve sevinçlerine ortak olunduğunu, Türkiye Diyanet Vakfımızın İyilik Hareketlerine her daim destekçi olan, katkı sunan hayırsever vatandaşlara, İyilik Öncüleri TDV Kars Kadın ve Gençlik Kolları üye ve Gönüllülerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri