Kars’ta Ihtiyaç Sahiplerine Yardım Kartları Ulaştırılıyor

kars’ta ihtiyaç sahiplerine yardım kartları ulaştırılıyor

13 Nisan 2023 - 16:55

Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi, Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere alış veriş kartları ulaştırıldı.

Müftülük ve TDV iş birliğinde hayırseverlerin desteği ile hazırlanan alış veriş kartları, din görevlileri ve TDV gönüllüleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.

TDV Kars Şube Başkanı ve İl Müftüsü Hamza Bayram, kendilerine emanet edilen yardımların din görevlileri ve TDV gönüllülerinice Ramazan bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam edileceğini belirterek, “Ramazanın bereketini dayanışma ruhuyla yaşıyoruz. Türkiye Diyanet Vakfımızın bu tür çalışmalarına her zaman destekçi olan hayırsever vatandaşlarımıza, din görevlilerimize, TDV Kars Şubesi üye ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri