Kars’ta Il Müftüsü Yusuf Eviş’ten “ilim öğrenmenin...

Kars'ta Il Müftüsü Yusuf Eviş’ten “ilim öğrenmenin Değeri” Konulu Vaaz

il müftüsü yusuf eviş’ten “ilim öğrenmenin değeri” konulu vaaz

05 Eylül 2021 - 16:55

03.09.2021 Cuma günü İl Müftüsü Yusuf Eviş Cuma vaazı için Evliya Camii’ndeydi. Müftü Eviş bu haftanın konusu olarak okulların açılmasına sebep "İlim Öğrenmenin Değeri" konulu vaazını gerçekleştirdi.

Okula başlama hazırlığı yapan çocuklarımıza ve velilerine tavsiyelerde bulunan Müftü Eviş, Uzun bir aradan sonra göz aydınlığı çocuklarımız, okullarına kavuşuyor elhamdülillah! Ancak, çocuklarımızın okullarından bir daha ayrı kalmamaları için salgın hastalıkla mücadelede hepimize düşen sorumluluklar olduğunu unutmayalım ve her türlü tedbiri elden bırakmayalım. Bu vesileyle Cenâb-ı Hak’tan çocuklarımızı ve bizi, gönüllerimize ve bedenlerimize isabet edebilecek her türlü maddî ve manevî hastalıktan muhafaza buyurmasını niyaz ediyor, öğretmen ve yavrularımıza başarılar diliyorum, ifadelerinde bulundu.

Daha sonra "Allah ilim yolcusuna cenneti kolaylaştırır" konulu hutbesi Camii İmamı Murat Umurbek tarafından irad edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...