Kars’ta “kitap Oku-yorum” Projesi

Kars'ta “kitap Oku-yorum” Projesi

“kitap oku-yorum” projesi

23 Mayıs 2021 - 16:55

Kars İl Müftülüğü, din görevlilerinin okuma, okuduğunu anlama ve yorumlama kabiliyetlerini geliştirmek amacıyla “Kitap Oku-Yorum” projesini online ortamda devam ettiriyor.
Din Hizmetleri Uzmanları Mahmut ÇAĞİN ve Nazım ÖZKESEMEN koordinatörlüğünde devam eden “Kitap Oku-Yorum” projesine din görevlilerinin ilgisi büyük oldu.
Başkanlığımız, din görevlilerine yönelik okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesini din hizmetlerinin verimliliğinin artırılmasının vazgeçilmez bir unsuru olarak görmesi ve bu kapsamda din görevlilerinin yeterliliklerine ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 2021 Yılı Eylem Planı çerçevesinde ülke genelinde kitap okuma projesinin başlatılması kararlaştırılmıştı. Proje çerçevesinde İl Müftülüğü bünyesindeki din görevlilerimizin katılımıyla süreli okuma grupları oluşturularak her ay için belirlenen kitap ve dergiyi okumaları ve akabinde müzakere için online ortamda bir araya gelerek değerlendirmeleri yapılıyor.
Katkı sunan tüm görevlilerimize teşekkür ediyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...