Kars’ta Müftü Bayram’dan şehit Annesi Ve Eşine Anneler Günü...

Kars'ta Müftü Bayram’dan şehit Annesi Ve Eşine Anneler Günü Münasebetiyle Ziyaret

müftü bayram’dan şehit annesi ve eşine anneler günü münasebetiyle ziyaret

13 Mayıs 2023 - 16:55

Kars İl Müftülüğü tarafından anneler günü münasebetiyle şehit annesi ve eşine evlerinde ziyaret gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Hamza Bayram ile eşi Sibel Bayram hanımefendi ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi kadın kollarımızın da katılımlarıyla beraber 1998 yılında Şırnak Gabar dağlarında şehit düşen Bülent Cengiz’in annesi ile 2009 yılında Mardin Kızıltepe’de şehit düşen Halil İbrahim Akgüre’nin eşine gün dolayısıyla ziyaret gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde İl Müftüsü Bayram tarafından şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilavet edildi ve dualar edildi.

Şehitlere karşı en büyük vazifenin, onların canlarını feda ettikleri değerlere ve geride bıraktıkları ailelerine sahip çıkmak olduğunu vurgulayan Müftü Bayram, “Rütbelerin en yücesi şehitlik rütbesidir. Bizler de bütün gücümüz ve imkânımızla şüheda emaneti vatanımıza ve değerlerimize şehit ailelerine sahip çıkacağız. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Bu vesileyle tüm şehit annelerimiz başta olmak üzere anneler gününüzü tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Ziyarette Müftü Bayram tarafından şehit ailelere Başkanlığımız yayınlarından Hadislerle İslam eseri ile çeşitli hediyeler takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...