Kars’ta öğrencilere Umre Hediyesi

Kars’ta öğrencilere Umre Hediyesi

kars’ta öğrencilere umre hediyesi

03 Mayıs 2023 - 16:55

Diyanet İşleri Başkanlığı “Gençliğe Değer” projesi kapsamında İl ve İlçe Gençlik Koordinatörlükleri bünyesinde gerçekleştirilen dîni, sosyal, kültürel içerikli faaliyetlerde aktif görev alan üniversite öğrencileri, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Umre ile ödüllendirildi.

Bu kapsamda Kars Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde Umre’ye gidecek olan gençlere İl Müftülüğü Hac ve Umre bürosu tarafından İl müftülüğü konferans salonunda seminer verildi.

Seminer sonrası öğrencileri makamında ağırlayan İl Müftüsü Hamza Bayram, “Kutsal topraklara yolculuk, yolculukların en güzeli, ziyaretlerin en faziletlisi, vuslatların en kıymetlisidir. Bu güzelliklere gençlik zamanlarında erişmek çok daha güzeldir. Her gence bu dönemlerinde kutsal topraklara yolculuk nasip olmaz. Bu anlamda da ayrıca şükür halinde olmalısınız. Yolculuğunuzun kolay, ibadetlerinizin makbul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Düzenlenen seminerin akabinde Hac ve Umre Bürosu tarafından umreye gidecek olan öğrencilerin umre yolculuğunda kullanmaları için bazı kişisel malzemelerin bunduğu çantalar ve yolculukta ihtiyaçları olan eşyalar hediye edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da