Kars’ta Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Kars'ta Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

sabah namazı buluşmaları devam ediyor

24 Aralık 2022 - 16:55

Kars Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü ile Kars Gençlik Merkezi'nin ortaklaşa organize etmiş olduğu ve her hafta Cumartesi günleri bir camimizde icra edilen "Sabah Namazı Buluşmaları" etkinliği bu hafta İstasyon Camii’nde gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu ve namaz sonrası tesbihatın ardından çeşitli ikramların yapıldığı sabah namazı buluşması, afişlerle ve çeşitli davetlerle Kars’ta adeta güzel bir örnekliğe dönüştü.

Sabah namazı buluşmasına katılan İl Müftülüğü Murakıbı Uğur Şen, gençlik, sabır ve dua hususunda kısa bir sohbet gerçekleştirerek programı organize eden İl gençlik koordinatörlerine, manevî danışmanlara, din görevlilerine ve GSB Gençlik Merkezi personellerine teşekkür etti.

Program çorba ikramı yapılmasının akabinde sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı