Kars’ta Tdv Gençlikten öğrencilere Tatil Ve Bayram Hediyesi

Kars'ta Tdv Gençlikten öğrencilere Tatil Ve Bayram Hediyesi

tdv gençlikten öğrencilere tatil ve bayram hediyesi

14 Nisan 2023 - 16:55

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kollarınca İsmet Paşa İlkokulu öğrencilerine "Hediyem Kitap Olsun" projesi kapsamında hazırlanan kitaplar tatil ve bayram hediyesi olarak takdim edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları ve gönüllüleri sınıfları gezerek öğrencilerle vakit geçirip yaklaşık 150 öğrenciye tatil hediyesi olarak Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitaplar hediye ettiler.

Kars İl Müftüsü ve TDV Kars Şube Başkanı Hamza Bayram, öğrencilerin bayramlarını tebrik ederek “Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kollarımız tarafından bugün bayram tatili öncesi öğrencilerimize bayram hediyesi olarak "Hediyem Kitap Olsun" projesi kapsamında hazırladığımız kitapları hediye ettik. Amacımız Öğrencilerimizin bayram tatillerini kitapla değerlendirmelerini sağlayarak; onların bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkıda bulunmak ve Başkanlığımız yayınlarıyla öğrencilerimizi tanıştırmaktır. Ben bu vesileyle hayırseverlerimize ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Gençlik Kolları üyeleri ve gönüllülerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...