Kars’ta Umreye Gönderilen üniversite öğrencilerinden Müftü...

Kars'ta Umreye Gönderilen üniversite öğrencilerinden Müftü Bayram’a Ziyaret

umreye gönderilen üniversite öğrencilerinden müftü bayram’a ziyaret

18 Mayıs 2023 - 16:55

Diyanet İşleri Başkanlığınca illerdeki gençlik faaliyetlerine katılan ve özverili çalışmalarda bulunan üniversite öğrencileri umre ile ödüllendirilmişti.

Bu kapsamda Kars İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalara katılan ve İl Müftülüğü Hac ve Umre Bürosu koordinesinde umreye gönderilen üniversite öğrencileri umre vazifelerini tamamlayarak geri dönüş yaptılar.

Öğrenciler, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesinin organizesinde İl Müftüsü Hamza Bayram’a ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencileri makamında ağırlayan Müftü Bayram, duygu ve düşüncelerini dinleyerek umre ibadetlerinin makbul olması temennisinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler tarafından Müftü Bayram’a ve daire personeline hurma ikramında bulunuldu.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri