Kastamonu’da 2022 Aile Haftası Etkinllikleri çerçevesinde Aile...

Kastamonu'da 2022 Aile Haftası Etkinllikleri çerçevesinde Aile Dini Rehberlik Bürosu Tarafından "dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak" Konferansı Düzenlendi.

2022 aile haftası etkinllikleri çerçevesinde aile dini rehberlik bürosu tarafından "dijital dünyada değerleriyle aile olmak" konferansı düzenlendi.

19 Mayıs 2022 - 17:00

2022 Aile Haftası Etkinllikleri çerçevesinde Kastamonu Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu tarafından öğrenci velilerine yönelik müftülük konferans salonunda "Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak" konferansı düzenlendi.

İl Müftülüğü Vazi Bahadır Aydın'ın sunumlarıyla gerçekleştirilen konferans İl Müftümüz Müsatafa Bilgiç konulmacı olarak katıldı.

Konfreansta yaptığı konuşmalarında İl Müftümüz Sayın Mustafa BİLGİÇ Aile ile alakalı şu konulara değindi ;" İnsan olmak , insan kalmak ve aile olmak çok önemli. Aile hayatı değerleriyle yaşanmalı, olumlu tarafları öne çıkararak olumsuzlukları bertaraf etmeli, haklılığı değil mutluluğu esas almalıyız." dedi.

İl Müftüsü Bilgiç; "Evliliği aşk başlatır ama sevgi sürdürür. Eşler arasında arkadaşlık varsa sohbet ve sahiplenme vardır. Ailede bağımlılık değil bağlılık esastır. Mükemmelliyetçi eşler birbirlerini tüketirler. Ailede karşılıksız ve koşulsuz sevmek esastır. Mutlu olmanın yolu insanları mutlu etmekten geçer. Mutlu bir  ailenin temelinde rahmet , merhamet, meveddet ve sekinet kavramları olmalıdır." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...