Kastamonu’da Diyanet ışleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr....

Kastamonu'da Diyanet ışleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Ibrahim Hilmi Karslı, Tdv Gençlik Merkezimize Kısa Bir Ziyaret Gerçekleştirdi.

diyanet ışleri başkan yardımcımız prof. dr. ibrahim hilmi karslı, tdv gençlik merkezimize kısa bir ziyaret gerçekleştirdi.

01 Ocak 2022 - 18:19

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve görevlilerimizle bir araya gelmek için ilimizi teşrif eden Diyanet Işleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Hilmi KARSLI, TDV Gençlik Merkezimize kısa bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Müftümüz Mustafa BİLGİÇ'in kendisine eşlik ettiği Başkan Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Hilmi KARSLI, Gençlik hizmetlerinden sorumlu Müftü Yardımcımız Özlem ÖZTÜRK ve Kadın Gençlik Koordinatörü Dilek UZUN'dan sahada yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ziyâret esnasında; gençlik hizmetlerinin toplumdaki her gencimizi kuşatacak bir perspektifle yapılmasının öneminden bahseden Prof.Dr. Ibrahim Hilmi KARSLI hocamız, başarı dileklerinin ardından Gençlik Merkezimizden ayrıldı.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor