Kastamonu’da Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Araç Ilçe...

Kastamonu'da Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Araç Ilçe Müftülüğü’nde Yapıldı.

mart ayı ilçe müftüleri toplantısı araç ilçe müftülüğü’nde yapıldı.

21 Mart 2023 - 17:00

Her ay farklı ilçe müftülüğünde gerçekleştirilen İl ve ilçelerde müftülüklerin yürüttüğü hizmetleri değerlendirmek, müftülükler arasında var olan işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacı ile aylık ilçe müftüleri istişare toplantısı Araç İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde müftülük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Mustafa Bilgiç Başkanlığında İl Müftü Yardımcısı ve 19 ilçe müftüsünün katılımıyla yapılan toplantıda; Diyanet İşleri Başkanlığından gelen yazıları değerlendirmek, Ramazan ayı içerisinde belirlenen faaliyet ve çalışmaları yapmak, hizmette verimlilik ve motivasyonu artırmak amacıyla düzenlenen İlçe Müftüleri toplantısı, İl Müftüsü Bilgiç'in konuşmasının ardından gündeme dair yapılan konular birlikte değerlendirildi.

Toplantıya kısa bir süre Araç İlçe Kaymakamı Emin Cevat Tutar’da iştirak etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.