Kayseri’de Il Müftülüğünden Personele Iftar Programı

Kayseri'de Il Müftülüğünden Personele Iftar Programı

il müftülüğünden personele iftar programı

20 Nisan 2022 - 17:10

Kayseri İl Müftülüğü tarafından personele Dini Yüksek İhtisas Merkezi’nde iftar programı düzenlendi.

İftar programı İl Müftüsü Yusuf Akkuş tarafından yapılan iftar duası ile başladı. İftar yemeği sonrası söz alan Dini yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdülkadir Kabdan, “Hepinize afiyet olsun diyorum. Uzun yıllar Kayseri İl Müftülüğü’nde görev yapmış bir kardeşiniz olarak sizleri burada ağırlamaktan onur duyuyorum. Hepinize muhabbetlerimi, selamlarımı sunuyorum.” dedi.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “Bu davetimize icabetinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten bizi memnun ettiniz. Ramazan’da özellikle vaiz arkadaşlarımızın işleri çok yoğun. İftar arası verelim, bir mola olsun ve hocalarımızla bir iftar yapmış olalım dedik. Müftülüğümüzde özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımla da birlikte olalım, buluşup hasbihal edelim dedik. Her ne zaman bir talepte bulunursak değerli müdürümüz burada bizlere kapılarını açıyor. Biz kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Hepinize afiyet olsun.” dedi.

Müftü Akkuş tarafından yapılan yemek duası sonrası program sona erdi. Düzenlenen iftar programına İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdülkadir Kabdan, İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat, Dr. Dursun Sarı, Sedanur Sezen ve daire personeli katıldı.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret