Kayseri’de Il Müftüsü Akkuş Melikgazi Ilçe Müftülüğü...

Kayseri'de Il Müftüsü Akkuş Melikgazi Ilçe Müftülüğü Personel Toplantısına Katıldı

il müftüsü akkuş melikgazi ilçe müftülüğü personel toplantısına katıldı

18 Ocak 2023 - 17:10

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Melikgazi İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen 2023 yılının ilk personel toplantısına katıldı.


Toplantı Melikgazi İlçe Müftülüğüne bağlı Feride Ana Camii İmam Hatibi Selim Yıldırım’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.


Melikgazi Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir, “İlçe müftülükleri olarak personelimizle ayda en az 1 defa geniş çaplı toplantı yaparak hem Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından gelen talimatları hem de İl Müftülüğümüzden gelen talimatları değerlendirmekteyiz. 1 ay boyunca ilçemizde yaptığımız ve yapacağımız din hizmetlerini geniş çapta ele almaktayız. İnşallah bugün de aynı şekilde Ocak ayının değerlendirmesini yapacağız.” dedi.


Daha sonra söz alan İl Müftüsü Akkuş, “Tüm din görevlisi kardeşlerimi Allah için seviyorum. Allah sizlerden razı olsun. Toplumun önüne geçiyorsunuz. Makamı ve mevkii ne olursa olsun toplum imamın arkasında namaza duruyor. Allah Teala bu toplumun en önemli hizmetlerinden birini yapmayı bizlere nasip etti Elhamdülillah. İmam-Hatipler olarak sizler mihrap ve minberdesiniz. Çok önemli bir hizmet ile görevlisiniz. En güzel şekilde görevinizi yapın. İnsanlara yardımcı olun. Özellikle gençlik çalışmalarından, camilerdeki cami derslerine gösterdiğiniz ehemmiyetten dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Sizleri benimle buluşturan Rabbim’e hamdolsun. İlçe Müftümüz Emrah Kandemir’e de bu manada çok teşekkür ediyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.


Düzenlenen toplantıya İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir, Melikgazi İlçe Müftülüğüne bağlı İmam-Hatipler ve Müezzin Kayyımlar katıldı.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...