Kayseri’de Incesu Ve Yeşilhisar Ilçe Müftülüklerini Ziyaret

Kayseri'de Incesu Ve Yeşilhisar Ilçe Müftülüklerini Ziyaret

incesu ve yeşilhisar ilçe müftülüklerini ziyaret

11 Aralık 2020 - 17:10

İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven ve Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Hamza Okur, ilçe müftülükleri ziyaretleri kapsamında İncesu ve Yeşilhisar İlçe Müftülerini ziyaret ettiler.

09.12.2020 Çarşamba günü ilk olarak İncesu İlçe Müftüsü Sayın Adem Bozkurt’u daha sonrada İncesu Belediye Başkanı Sayın Av. Mustafa İlmek’i makamlarında ziyaret ederek İncesu İlçesi’nde yürütülmekte olan Din Hizmetleri hakkında istişarelerde bulundular.

İncesu ilçesi ziyareti sonrası Yeşilhisar İlçesine geçen İl Müftüsü Sayın Güven ve Başmüfettiş Sayın Okur, Yeşilhisar Belediye Başkanı Sayın Halit Taşyapan’ı ve Yeşilhisar İlçe Müftüsü Sayın Mehmet Yürek´i makamlarında ziyaret ederek Yeşilhisar İlçesi’nde yürütülmekte olan Din Hizmetleri hakkında istişarelerde bulundular.

Ziyaretler esnasında İl Müftü Yardımcısı Sayın Yaşar Bolat’ta hazır bulundu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...