Kayseri’de Müftü Akkuş’tan Bünyan Ilçesine Ziyaret

Kayseri'de Müftü Akkuş’tan Bünyan Ilçesine Ziyaret

müftü akkuş’tan bünyan ilçesine ziyaret

26 Mayıs 2022 - 17:10

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü bir dizi programlara katılmak üzere Bünyan ilçesine ziyarette bulundu.

İl Müftüsü Akkuş, ilk olarak Bünyan İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek Bünyan İlçesi’nde yürütülen din hizmetleri hakkında Bünyan İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Yasin Güneş, İlçe Müftülüğü Şefi İbrahim Karaer ve İlçe Gençlik Koordinatörü Ali Osman Demiryülek’ten ilçede yürütülen din hizmetleri ve gençlik faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.

Daha sonra Kayseri - Bünyan Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özer Duman’ı makamında ziyaret eden İl Müftüsü Akkuş, Açık Ceza İnfaz Kurumu hakkında Müdür Özer’den bilgiler aldı ve bir süre sohbet etti.

Ziyaretler esnasında Müftü Akkuş’a, İl Müftülüğü Din Eğitimi Uzmanı Erdal Kurt eşlik etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret