Kayseri’de Müftülük Personeline “yaya öncelikli Yol...

Kayseri'de Müftülük Personeline “yaya öncelikli Yol Kullanımı” Konulu Seminer Düzenlendi

müftülük personeline “yaya öncelikli yol kullanımı” konulu seminer düzenlendi

18 Kasım 2022 - 17:10

Kayseri Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nden İl Müftülüğü personeline “Yaya Öncelikli Yol Kullanımı” konulu seminer gerçekleştirildi.


Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Kayseri’de Yaya Öncelikli Yol Kullanımının AB Standartlarıyla Uyumlaştırılması” projesi kapsamında il müftülüğü personeline seminer verildi.


Seminerde konuşan Trafik Polis Memuru Uğur Sağ, “Trafik hayatımızın bir parçasıdır. Hatta “Trafik hayattır” diye bir sloganımız mevcuttur. Yani biz, sabah evden çıktığımızdan itibaren trafik başlıyor. Ne yapıyoruz? Okula, işe, markete ve hastaneye gidiyoruz; yani biz evimizden çıkıp sokağa adımımızı attığımız andan itibaren trafik bizim hayatımıza girmiş oluyor. Her şey trafikle alakalı; yolda dikili olan ağaç, yürüyeceğimiz kaldırım, karşıdan karşıya geçme şeklimiz, otobüse binişimiz, inişimiz, gibi her şeyimiz trafikle alakalı. Bir düzenin, sistemin veya kuralların olmadığı bir toplumda nasıl bir kaosun çıkacağını düşünebiliyor musunuz? İsteyenin istediği yerden geçtiği, isteyenin istediği yerde durduğu toplumlarda kaos meydana gelir veya kargaşa olur. ” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret