Kayseri’de Yeni Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç’tan Il...

Kayseri'de Yeni Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç’tan Il Müftülüğümüze Iade-i Ziyaret

yeni vali yardımcısı mehmet sadık tunç’tan il müftülüğümüze iade-i ziyaret

23 Ekim 2019 - 17:12

08 Ağustos 2019 tarihli ve 30856 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararnamesiyle Kayseri’ye Vali Yardımcısı olarak atanan Mehmet Sadık Tunç, daha önce kendilerini makamlarında ziyaret eden İl Müftümüz Prof. Dr. Şahin Güven’e iade-i ziyarette bulundu.

Kayseri’ye Vali Yardımcısı olarak atanmadan önce Buca Kaymakamlığı görevini yürüten Sayın Tunç, İl Müftümüz Sayın Güven’e sağlık-sıhhat dileklerinde bulunduktan sonra yaptıkları faaliyetler ve kurum ile ilgili bilgiler hakkında hasbihal etti.

Sayın Güven, Vali Yardımcısı Sayın Tunç’a, İl Müftülüğü olarak yaptıkları ve yapacakları faaliyetler ve projelere dair genel bilgilendirmelerde bulundu.

Yeni Vali Yardımcısı Sayın Tunç’un bu nezaket ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Sayın Güven, kendilerine teşekkür etti ve önceki ziyaretlerinde de ifade ettiği gibi yeni görevlerinin hayırlı olmasını ve görevlerinde başarılar diledi.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor